ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ, ερχεται η ώρα σας!

ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ, ερχεται η ώρα σας!

Το μπούμερανγκ όλων των εποχών!!!

  

 

Για αρκετούς μήνες "Εμείς του Σωρρα", οι οπαδοί τέλος πάντων, τα πρόβατα που τρώμε σανό, φωνάζαμε και σας εκλιπαρούσαμε να ανοίξετε τα μάτια σας και να μελετήσετε. Να δείτε μόνοι σας όλα τα στοιχεία και τις αποδείξεις. Τα ΜΜΕ προπαγανδιζαν έναν "απατεωνα" που υποτίθεται ως απατεώνας θα ήταν το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο να κλειστεί ισόβια και να σαπίσει εκεί, εφόσον ότι ισχυρίζεται ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΑΛΗΘΕΣ.
Έλα όμως που από το 2012 είναι ελεύθερος και σας παρακαλεί να δείτε μόνοι σας να ψαχτειτε και να ξυπνήσετε!!!

ΕΜΕΊΣ οι οπαδοί λοιπόν από τοτε έως σήμερα μελετουσαμε τα πάντα... Και γίναμε επίσης ο στόχος των ΜΜΕ που μας χλεύαζαν, κατηγορούσαν, κατεκριναν ως φασίστες και ρατσιστές και προσπαθούσαν να καταστρέψουν τις ζωές μας. Πολλοί από εμάς έχασαν τις δουλειές τους εξαιτίας της αλήθειας που φωνάζαμε στο δρόμο και λόγω του ότι θέλαμε να βγούμε όλοι μαζί από το καθεστώς που μας καταδυναστεύει.
Και τώρα έρχεται ο πόλεμος. Ένας συνεχείς πολιτικός πόλεμος της κυβέρνησης μέσω των ΜΜΕ εναντίων του προέδρου και όλων των μελών. Καταστροφές γραφείων και απόπειρες δολοφονίες κατά του Αρτέμη Σωρρα όπως και απειλές κατά πολλών μελών της Ελλήνων Συνέλευσης. Κατηγορίες με κάθε λογής ασταθές υλικού και αβάσιμες κατηγορίες υποτιθέμενων ερευνητών.
Καθίστε λοιπόν τώρα στην καρέκλα σας μην πέσετε.
Όλες οι κατηγορίες εναντίων του Αρτέμη Σωρρα κατέρρευσαν. Το υπόμνημα του με την απολογία του άφησε τους Εισαγγελείς να ξύνουν τα κεφάλια τους. Γιατί?
Θα σας πω... Τα στοιχεία όλα που κατατέθηκαν με τις αποδείξεις με τις 2 δικαστικές αποφάσεις της κατάθεσης των 600 δις με τα νόμιμα χαρτιά περί δημιουργίας του πολιτικού Φορέα, δεν μένει παρά να ακολουθήσει το εξής. Μέσω της απολογίας του Αρτέμη Σωρρα, αναγκάζονται τώρα να απολογηθούν στην δικαιοσύνη οι κυβερνώντες που από το 2012 υπέγραψαν μνημόνια και εκσφεντονισαν τον ελληνισμό σε μια ανύπαρκτη κρίση την στιγμή που υπήρχαν προτάσεις ανάπτυξης και εξόδου από τα μνημόνια. Τι θα γίνει λοιπόν τώρα? Πόσο ακόμα τα ΜΜΕ θα γαλουχιζουν τους πολίτες στην νόηση?
Μπούμερανγκ η κατάσταση. Και αν δεν το πιάσετε σωστά, το μπούμερανγκ θα πονεσειιιιιιιιιι......... Και θα πονέσει δημοσιογράφους και καθεστωπολιτικούς!!! Δεν θα μείνει κανένας όρθιος!!!
Οι Έλληνες δεν γονατίζουν και δεν ελπίζουν!!! Οι Έλληνες πολεμούν και αγωνίζονται έως την Νίκη.

Δύναμη Φως

Maria Milli Gkizdimidou

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Άναυδοι έμειναν οι εφοριακοί όταν διάβασαν το εξώδικο Καλαματιανού επιχειρηματία που αρνείται να βάλει POS

Η ΠΑΡΑΦΥΣΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

Το σκάνδαλο με τους “νονούς” της Ζακύνθου και η παραίτηση Χρυσοστόμου