ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ - ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

 Τα χωρικά ύδατα είναι η επέκταση της Εθνικής κυριαρχίας στην θάλασσα, η οποία επεκτείνεται και πέραν των ακτών του παράκτιου κράτους. Θεωρούνται μέρος του Εθνικού εδάφους και επί αυτών ασκείται πλήρης κυριαρχία από το συγκεκριμένο κράτος.

ΑΟΖ είναι η αποκλειστική οικονομική ζώνη όπου ένα παράκτιο κράτος έχει δικαίωμα εκμετάλλευσης πόρων. Δεν συμπεριλαμβάνεται η υφαλοκρηπίδα η οποία βρίσκεται σε απόσταση πέραν των 200ν.μ. από τις ακτές. Εξαίρεση απότελούν οι περιτώσεις όπου οι ακτογραμμές δύο γειτονικών χωρών είναιο μικρότερης απόστασης των 400ν.μ. Σε περίπτωση που οι ΑΟΖ δύο γειτονικών εφάπτονται έγκειται στις χώρες αυτές να ορίσουν από κοινού τα θαλάσσια σύνορά τους.

Το 1982 στην συνθήκη του Ο.Η.Ε. περί του Διεθνούς Δικαίου ορίστηκαν ως Εθνικά χωρικά ύδατα τα 12ν.μ.. Η συνθήκη αυτή έχει κατοχυρωθεί και είναι νόμιμο δικαίωμα κάθε κράτους που συμμετείχε σε αυτήν να κάνει χρήση της συνθήκης. Δεν έχει να κάνει με προϋποθέσεις δεν είναι κάτι δυνητικό. Είναι πλήρης κυριαρχία η άσκηση της επέκτασης των χωρικών υδάτων στα 12ν.μ..

Η Ελλάς έχει υπογράψει αυτήν την συνθήκη όπως και σχεδόν όλες οι χώρες του κόσμου πλην της Τουρκίας

Ο υπουργός Επικρατείας λέει ότι η κόκκινη γραμμή της Ελλάδος είνα τα 6ν.μ.. Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη χαρακτηρίζει εθνικιστική την άσκηση κυριαρχίας των 12ν.μ. που απορρέει από την συνθήκη. Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας διακηρρύττει πως η οι ένοπλες δυνάμεις θα διαφυλάξουν τα 6ν.μ. και ότι τα 12ν.μ. είναι δυνητικό και άρα το απεμπολούμε! 

Δείτε το σχετικό βίντεο:


Είναι δικοί μας αυτοί οι πολιτικοί; Ή είναι κάτω από την κομματική τακτική ξεπουλήματος των πάντων;

Όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο του υπουργού εξωτερικών Νίκου Δένδια, μας λένε για να το ξέρουμε, ότι θα διαπραγματευτούν τα δικά μας με την γειτονική χώρα αφού εκείνη όλο ζητάει από εμάς και οι πολιτικοί μας διαχρονικά πάντα της τα έδιναν. 





Οι πράξεις τους αυτές επιεικώς χαρακτηρίζονται είτε προδοτικές είτε ανθελληνικές. Όμως η ασυλία τους  και η αδράνειά μας τους έχουν δώσει το δικαίωμα να κάνουν ότι θέλουν. Δείτε Σμύρνη, Κύπρος, εμφύλιος πόλεμος, πολυτεχνείο, μνημόνια, συμφωνία των Πρεσπών, ψεύτικες προεκλογικές υποσχέσεις, αντιλαϊκές πρακτικές, φυλακίσεις, βασανιστήρια, διαχρονικό κόψιμο μισθών και συντάξεων, εκατοντάδες ατιμώρητα σκάνδαλα, ανεξέλεγκτη και παράλογη πλυν σκόπιμη στήριξη στις τράπεζες με εγγυήσεις του Δημοσίου ήτοι των πολιτών, ΤΑΙΠΕΔ, νομοσχέδιο σύστασης Α.Α.Δ.Ε., πτωχευτικός κώδικας και τόσα άλλα άνομα πράγματα που έχουμε επιτρέψει να ισχύσουν και να μας κάνουν την ζωή δύσκολη και σιγά σιγά αφόρητη!   

 

    

Δείτε τις προγραμματικές δηλώσεις της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ σχετικά με την εξωτερική πολιτική αλλά  και όλη την δομή της Ελλήνων Πολιτείας και κάνετε την σύγκρισή σας μεταξύ των ξενόφερτων συμμοριών που έγιναν κόμματα και του πολιτικού φορέα του Έθνους των Ελλήνων! 





«Ω παίδες Ελλήνων ίτε, ελευθερούτε, πατρίδα, ελευθερούτε δε παίδας, γυναίκας, θεών τε πατρώων έδη, θήκας τε προγόνων·νυν υπέρ πάντων αγών»





Ε.ΣΥ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ 2
Τσαμαδού 55, Πειραιάς,
e-mail: e.sypeiraia2@gmail.com
210 4221659


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Άναυδοι έμειναν οι εφοριακοί όταν διάβασαν το εξώδικο Καλαματιανού επιχειρηματία που αρνείται να βάλει POS

Η ΠΑΡΑΦΥΣΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

Το σκάνδαλο με τους “νονούς” της Ζακύνθου και η παραίτηση Χρυσοστόμου