Η ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΛΙΓΩΝ ΚΑΙ ΑΠΛΗΣΤΩΝ

Όλοι θυμόμαστε τις υπερσυνταγογραφήσεις στο σκάνδαλο novartis. Λίγο πολύ όλοι γνωρίζουμε ότι οι σημερινοί ιατροί έχουν μεταμορφωθεί σε μπλοκάκια συνταγογράφησης και οι ασθενείς σε καλάθια απόρριψης των ουσιών των φαρμακευτικής βιομηχανίας!

Όμως κατά πόσο είναι σωστή για την ίαση των ασθενών και επίσης για τον Ιπποκράτειο όρκο των ιατρών αυτή η παρατεταμένη χρήση φαρμάκων; Πόσο ηθική είναι τελικά η συνταγογράφηση; Υπάρχει εναλλακτικός τρόπος ίασης του πληθυσμού εκτός της χημείας; Αν ναι γιατί δεν έχουν γίνει προσπάθειες να γίνουν γνωστοί και εφαρμόσιμοι οι εναλλακτικοί τρόποι ίασης;  Αν όχι πώς φτάσαμε σε αυτό το αδιέξοδο; Γιατί οι Οργανισμοί Υγείας  των χωρών δεν συμφωνούν να αναπτύξουν θεραπείες που δεν βασίζονται σε τόσα φάρμακα; Μήπως τελικά το "οικοδόμημα  Ιατρική" είναι φτιαγμένο για να πλουτίζουν οι λίγοι φαρμακοβιομήχανοι ανά τον κάσμο; Μήπως η επικρατούσα φιλοσοφία περί ίασης είναι ένας τρόπος καθήλωσης και ελέγχου των ανθρώπων;

 

 



Διαβάστε ένα απόσπασμα από μία συνέντευξη
του δρ. Peter Glidden,ενός Αμερικανού ιατρού που θέτει κάποιες εκνευριστικές πληροφορίες σχετικά με τον σημερινό καθιερωμένο τρόπο ίασης των άρρωστων ανθρώπων



NEW TUBE, κανάλι: FOS (freedom of speech), επιμέλεια κ μετάφραση βίντεο: Andreas Miqidis



Δημ/φος
: Αναφέρατε την τρίτη αιτία θανάτου στις ΗΠΑ και όλοι μας σκεφτόμαστε ότι σχετίζεται με την καρδιά, τον καρκίνο ή τον διαβήτη. Μπορείτε να μας ενημρώσετε ποιά είναι και γιατί;

Peter Glidden: Ναι και ευχαριστώ που το ρωτήσατε γιατί αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα που κανείς δεν αναφέρει. Η 3η αιτία θανάτου, όπως έχει δημοσιευτεί στο περιοδικό της Αμερικανικήε Ιατρικής Ένωσης, είναι οι φαρμακευτικές θεραπείες. Αυτό σημαίνει ότι πηγαίνετε σε έναν γιατρό που σας δίνει μία θεραπεία και εσείς πεθαίνετε. Σύμφωνα με το Αμερικανικλό Τμήμα Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών, 15.000 αθενείς που βρίσκονται σε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σκοτώνονται λόγω φαρμάκων...και κανείς δεν πάει φυλακή.

Μία χούφτα τρομοκράτες πετάνε δύο αεροπλάνα προς τους Δίδυμους Πύργους, 3.500 άνθρωποι πεθαίνουν και πάμε σε πόλεμο. Και από την άλλη 15.000 άνθρωποι το μήνα σκοτώνονται από φάρμακα που δίνουν οι γιατροί και εμείς δεν κουνάμε ούτε βλέφαρο. Αυτό συμβαίνει επειδή...δεν θέλω να πω πλύση εγκεφάλου..δεν είναι ο σωστός όρος...αλλά τα τελευταία εκατό χρόνια οδηγηθήκαμε σε αυτήν την λανθασμένη πεποίθηση...,νομίζω ότι ήταν ο Μάρκους Γουέλμπι (Marcus Welby) που ξεκινησε αυτήν την ιδέα πως ο γιατρός είναι ο "βασιλιάς" και γνωρίζει τα πάντα για τα πάντα...και "πρέπει να σκάσεις και να ακολουθήσεις ό,τι συμβουλή σου δώσει". Οι περισσότεροι άνθρωποι στις ΗΠΑ δεν έχουν ιδέα πώς εξελίχθηκαν τα φάρμακα στις ΗΠΑ.

Στις αρχές του 20ου αιώνα υπήρχε μία σχετική ισότητα μεταξύ χειροπρακτικών, οστεοπαθητικών, ομοιοπαθητικών και των ιατρών. Κάπου μεταξύ 1915-1920 υπήρξε η ονομαζόμενη "Αναφορά Φλέξνερ"

Abraham Flexner
(Flexner Report).


Ο οργανισμός Κάρνεγκυ (Carnegie) χρηματοδότησε τον Αβραάμ Φλέξνερ (Abraham Flexner) και του πήρε 6 χρόνια να καταγράψει όλες τις ιατρικές σχολές που συνταγογραφούσαν φάρμακα.

Πήγε αυτήν την λίστα στους Κάρνεγκυ (Carnegies) που ήταν ιδιοκτήτες φαρμακευτικών εταιρειών και στην συνέχεια οι Κάρνεγκυ μαζί με τους Ροκεφέλερ (Rockefellers) δώρησαν εκατομμύρια δολλάρια στις ιατρικές σχολές και νοσοκομεία των ΗΠΑ που συνταγογραφούσαν φάρμακα.


Αυτό ήταν η αρχή του τέλους και μετά την "Αναφορά Φλέξνερ" δεν υπήρχε πλέον στις ΗΠΑ ισότητα μεταξύ θεραπευτών. Οι ιατροί άρχισαν να είναι "ασταμάτητοι" (συγκριτικά με τος άλλους θεραπευτές). 

Οι περισσότεροι άνθρωποι στις ΗΠΑ νομίζουν ότι η επικρατούσα ιατρική που κατευθύνεται από Φαρμακευτικές, είναι οι κορυφαίοι (ιατροί) επειδή τα φάρμακά τους είναι καλύτερα από τα ομοιοπαθητικά ή τα φυσικοπαθητικά αλλά δεν είναι. Βρίσκονται στην κορυφή εξαιτίας πολιτικής και οικονομικής συμμαχίας που έχει δημιοργηθεί και ο κόσμος δεν έχει ιδέα για αυτό. Είναι ένα γιγαντιαίο πρόβλημα. Είναι τρλλό έτσι; Είναι η 3η αιτία θανάτου. Ωστόσο όταν η κυβέρνηση "μπερδεύεται" με το ασφαλιστικό των πολιτών όλοι τρομάζουν. Αυτό είναι ένα ακόμα ζήτημα να συζητήσουμε γιατί...τί είναι η ιατρική ασφάλιση;

Όταν αγοράζετε ιατρική ασφάλιση τί κάνετε; "Ποντάρετε" ότι θα αρρωστήσετε τόσο πολύ που δεν θα έχετε όσα χρήματα χρειάζονται. Έτσι;

Δημ/φος: Ναι.

Peter Glidden: Σωστά. Και ύστερα πληρώνετε με τα ωραία σας λεφτά κάθε μήνα για να έχετε πρόσβαση σε ένα ιατρικό σύστημα που ευθύνεται για την 3η αιτία θανάτου τις ΗΠΑ. Πρέπει να εξετάσουμε το μυαλό μας, ειλικρινά! Δεν θα πιστεύατε...μάρτυς μου ο θεός, δεν θα πιστεύατε, από τι προβλήματα έχουν θεραπευτεί άνθρωποι με την χρήση της ολιστικής ιατρικής.

Η ικανότητα του σώματος να αυτο-επιδιορθώνεται είναι αξιοσημείωτη. Τις περισσότερρες φορές, το μόνο που χρειάζεται για να το πετύχει αυτό είναι τα ακατέργαστα-ωμά στοιχεία. Και πρέπει να σταματήσουμε να τρώμε τροφές που βλάπτουν το σώμα. Αν βάλω πετρέλαιο σε μία μηχανή που καίει αμόλυβδη, ακόμα κι αν είναι μία ολοκαίνουργια Φεράρι θα λειτουργήσει χάλια...άν λειτουργήσει! Δεν έχει κάτι το αυτοκίνητο απλά βάλαμε το λάθος καύσιμο. Είναι το ίδιο και με το ανθρώπινο σώμα, δώστε στο σώμα ακατέργαστα-ωμά στοιχεία, καθαρίστε την διατροφή και είστε υπεράνθρωπος. Ακόμα και αν δεν γίνετε υπεράνθρωπος, τουλάχιστον θα ισορροπήσετε την αρτηριακή πίεση, θα διώξετε την αρθρίτιδα, θα φύγουν οι κρίσεις πανικού και το άγχος καταφέρνοντας έτσι να κοιμηθείτε την νύχτα.

Η υγεία δεν εξαρτάται μόνον από τον τρόπο ίασης αλλά και από τον τρόπο ζωής που κάνουμε. 'Όχι ως μεμονωμένα άτομα αλλά ως συγκροτημένη κοινωνία. Αυτό περιλαμβάνει τα πάντα. Από τον αέρα που αναπνέουμε μέχρι την αισθητική του περιβάλλοντός μας.


 

  Ας δούμε και τις προγραμματικές δηλώσες του πολιτικού φορέα του Ελληνικού  Έθνους
ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ σχετικά με την υγεία στις σελίδες 27-28





ΠΡ. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/04-09-2015






ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ2
ΤΣΑΜΑΔΟΥ 55
e.sy.peiraia2@gmail.com
210 4221659


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Άναυδοι έμειναν οι εφοριακοί όταν διάβασαν το εξώδικο Καλαματιανού επιχειρηματία που αρνείται να βάλει POS

Η ΠΑΡΑΦΥΣΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

Το σκάνδαλο με τους “νονούς” της Ζακύνθου και η παραίτηση Χρυσοστόμου